Wednesday, December 28, 2011

Kodus on Fra viiti "bordell"

Kuupäevaks oli siis 28.11.

Pole aega rase olla ja viriseda, sest kogu aeg on mustmiljon toimetamist. Hetkel on meil maal üks tõeliselt ilus tuba, juba eelmisest aastast kena tualett ja siis hunnik kolikambreid, mille kohta Fra viiti passiks kõige paremini termin paras bordell. 
                                Tundub pisut lootusetu, aga Tarko plaanib imesid korda saata 

Magamistuba on ühtlaselt kaetud üksteise otsas risti rästi olevate esemetega, mida katab akendevahetusest igale poole kogunenud tolm; koridorid on täis remondiriistu, mille puhul ma ei oska isegi aimatagi, milleks need kõik täpselt vajalikud on; ülemine tuba on juba viimased 3 aastat paras bordell, sest sinna on ka linna asju juba mõnusalt varutud. Meie viimane saavutus on aga köök, mis sai välja kolitud eile öösel ja välja lõhutud täna päeval. 
                                        Elasin end pisut sisse (reaalsesse kodusesse ellu... :)
Oi see oli põnev. Uskumatu, et meie köögis on kappe, mis peidavad endas 100 aastaseid nõusid, teab mis ajast pärinevaid piimakannusid ja vaase, mille põhjast võib leida hiirelaipu, kusjuures nõud on mõnusalt vooderdatud hiirepesadega. Nii armas :)
Avastasime, et meil on vähemalt 10 aasta tikkude ja joogikõrte ports olemas.
Täna põgenesin bordelli eest Tartusse, Mattis plaanib salamisi põgenemist kaugemale, sest lisaks meie seapesale, otsustasid metsalinnukesed tema öökullitopisele kambaka teha ja nähes igasugust vastupanu puudumist otsustasid kogu soojustusvilla ülemiselt korruselt välja kiskuda ja alla lennutada. Nii et kui nüüd mõni keskkonnaspetsialist peaks seda metsa inventeerima, siis .....Emme võiks aga soojale maale kupatada, sest tema on meil hetkel ainuke, kes kuhugi pageda ei oska.

No comments:

Post a Comment