Monday, February 17, 2014

Leidsimegi talve üles

Nii nagu kuskil lõõskab päevast päeva päike, peidab end kuskil kindlasti ka päris talv. Pole mõtet siin vinguda ja viriseda: kui talv ei tule meie juurde, tuleb meil lihtsalt talve juurde minna. Lihtne.
Talv asus meist täpselt seitsme künka ja kahe mere taga - ehk Tahkos. Seal, kus puud olid lume all lookas, maad ja taevast ühendas udu, järvele võis vabalt rajada parkla, mägedest looklesid alla igas kaldes rajad (päriselt ka, kuigi pildilt hästi ei paista :) ja oli võimalik haihtuda tundideks Läänerindele.
Meie pere suusatiim
Enne hommikust õhtuni kestvat meeletut suusatamist (mis teha kui kogu talve suusatamine ca 225 km tuli teha 3 päevaga) tegime muidugi kodus kõvasti kuiva trenni.
 Koduaiaslaalom
Üles sai otsitud meie kandi kõrgeim mägi, mis võttis ühel noormehel igatahes jalad nõrgaks ja tõstis hääletooni püsivalt kiljumistasandile

 Suusameditatsioon
Ei saa mitte unustada ka õiget toitumist - supilusikaga vahukoort, et ikka jaksaks suusatada või saaks rõhuda vähemalt gravitatsioonile
Kõigest hoolimata võttis suusatamine ikka üsna läbi
Aga see oli selline mõnusalt läbi olek. Lausa kahju oli sealt mäesuusaparadiisist lahkuda. Aga head asja ei peakski kõriauguni olema. Muidu läheks elu liiga läägeks.

No comments:

Post a Comment