Friday, March 1, 2013

Perekond toimekad

Tänase päevaga võib vist rahule jääda (üle pika aja): valmis minu esimene laagerdamata juust tüümiani lisandiga; üksjagu looduskosmeetikat ning lihtsalt suurepärane mustikasupp. Ahjaa, punkt sai pandud ka ühele väiksele motivatsiooniartiklikesele ja laimi aroomiõli nimel läbi helistatud kõik Saaremaa apteegid ja ökopoed.
Marten oli ka tubli: tõstis kolm korda järjest kõik potid ja kausid kapist välja, sorteeris seejärel natuke ka kuivainete kappi, tõi mulle prügikastist paar korda juba minema visatud lapi, hankis peagi kusagilt ka ühe uhiuue asemele, sorteeris oma riideid terve suure toa ulatuses vähemalt neli korda, masseeris korduvalt meie pisut "ülemeelikus tujus" kassi; sõi öökimiseni mustikasuppi ja nõudis alates kella kaheksast õhtul muudkui õue.

2 comments:

  1. Noo, ja kuidas maitses?
    Minu juust oli potis kuidagi vedel, sai vist palju võid... Aga hommikusk oli mõnus ja täitsa nagu päris. Tegin kahte sorti. Ühe tegin lihtsalt soolaga ja teise sellise küüslaugu ja vahemere ürtidega. Mõlemad olid head.

    ReplyDelete
  2. Konsistentsilt oli see tund peale valmimist veel natuke pudi (kauem lihtsalt ei suutnud oodata), aga maitses täitsa nagu päris.

    ReplyDelete