Monday, February 13, 2012

Pisike mänguasi hüüdnimega "the boss"

Kui maailmaparandaja leidis pärast Tõrukese sündi, et tema maailmakese on totaalselt asukohta vahetanud, siis minu oma näitab kõige selgemat nihet arvutist eemale. Ainuke, mille tõttu olen sunnitud arvuti taha potsatama, on poisu videote ja fotodega täitunud fotokate tühjaks laadimine, et teha ruumi järgmistele sadadele :) Olgem ausad, isegi kui mul tuleb mõte korra midagi meelelahutuslikku arvutist vaadata või keegi juhtub msn-s või skypes rääkima hakkama, pistetakse kisa lahti ja nõutakse süllevõtmist. Ja kui osav ma ka poleks, ühe käega toksimises olen ma üsna nõrk. Natuke tööasju lubab ta mul suure jonniga teha, iseasi, kas ma sellest nii väga vaimustun.
Meil on siin praegu nii paljudest muudest asjadest vaimustuda. Näiteks käib meil Mattisega, pärast kolme nädala möödumist, ikka veel kerge võitlus, kumb saab bossil mähkusid vahetada (va võibolla kell 4 öösel). Kui ta nii palju magab, siis on ju nii tore, kui ta suvatseb korra üleval olla ja pisut suhelda. 
 Kui mähkusid vahetada ei saa, siis võib bossi kõhu peale võtta magama (ikka seedimise soodustamiseks, aga ka lihtsalt selleks, et nii on kõigil väga nunnu olla). Seda saavad teha kõik peale minu - tedagi miks (video).
Nüüd, kui naba on ära kukkunud, on mähkmevahetus kohe eriliselt lihtne ja mõnus. Olgugi, et bossike püüab seda kõigest väest meile põnevamaks muuta. Juba esimestel päevadel sai selgeks, kui väga armastab ta mähkimislaual suure kaarega pissida. Kui alguses pani see mind võib-olla kergelt kiljatama, siis ajapikku kippus kiljatus kaduma. Seejärel leidis boss, et lisaks purskkaevule, võiks proovida ka mähkulaua pritskakamist. Ja kui sa parasjagu oled ametis alumiste paberrätikute vahetamisega, oleks paras aeg proovida jälle survepissimist. Pole siis ime, kui ta on nii osav, et laseb endal ka vabalt pea märjaks :) No selle peale võiks ju ikka natuke ehmatada. Aga kui jätkad ikka nagu vana rahu ja tuimalt vaid paberrätikuid pakist juurde õngitsed, siis võiks proovida pärast niiskete paberitega pühkimist veel üht ja kõige võimsamat survepissi. Nii armas, et mis sa muud ikka oskad, kui naerda ja minna selle kõige peale vannivett jooksma panema.
Vanniga on bossil aga oma suhe. Nimelt, kui vanni teha pärast sööki, lööb temas välja tõeline veevalaja, kes pistab kisama, kui meil peaks sulistamisest juba kõrini saama ja tahame teda natuke liiga vara veest välja võtta. Kui aga vaene tüübike panna sulistama tühja kõhuga, siis on tegemist tulihingelise draakoniga, kes röögib kõigest väest, justkui saaks selle röökimisega vee aurustada. Pärast, kui juba rätik ümber ja tagasi mähkulauale jõutud, vaadatakse sulle inglinäoga otsa, naeratatakse ja magatakse okasroosikese lõputut und, mis kestab vähemalt 5 tundi.

Üks asi mõjub bossile veel sama uinutavalt, nimelt õues käimine. 
Meie kuldne kolmik - the  Boss oma mersus, Rex ja kärulükkaja esimest päeva õues (6.02, temp -10C).

Sinna võib minna täismähkudega, pooltühja kõhuga (peaasi, et siis lutt kaasas oleks) ja pärast naasmist on garanteeritud  vähemalt 1-2 tundi värske-õhumürgituse-und täismundris. 
Täna, pärast kahetunnist kärutrenni paksus lumes, ei suutnud ma vastu panna kiusatusele natukeseks ka suusatama minna. Nii et terve tagasitee nuputasin, kuidas küll saaksin kõige ideaalsemalt ühendada suusatamist ja bossi õueskäiku. Seejuures tuleb arvesse võtta ka seda, kuidas jalutuskäikudesse kaasata Mattis, kes tavaliselt kärutamise ajaks rebaseid piiluma sõidab või niisama norutama/nokitsema jääb. Lõpuks leidsin, et ikka parim variant oleks, kui hommikuti nagunii unetu Mattis saata varavalges bossi ja käruga rebasejahile. Vankrid on selleks ju ideaalsed - saab relva toetada vankri all olevale kanderaamile. Mina saan samal ajal rahulikult kodus magada. Kui mehed jahilt naasevad, on just paras aeg hommikusöök kõigile korraldada ja siis saaks minna mina jalutustiirule ja Mattis suusatiirule ja kui bossil õues olekust ikka veel vähe, siis peaks kaaluma võimalust installida käru mulle suusatamise ajaks külge või boss rakmetega selga. Hm, kas keegi Tartu maratonist on kunagi nii osa võtnud? Või siis võtta mängu vanaemad, kes võiksid samuti vahetustega teda kärutada :)



3 comments:

  1. kui mähkmevahetuse võistluse kaotaja peaks väga kurvastama, siis me võime odava raha eest pakkuda ühte, kel mähkmeid vahetada.. :P

    ReplyDelete
  2. Oo, uus võimalus, vahetada mähkusid aja peale :)

    ReplyDelete