Monday, November 26, 2012

Jälle pidu

Taas oli põhjust tähistamiseks. Ei, Marten ei hakanud käima.  Ka mitte kõnelema.  Pailaps olemisest  rääkimata (kuigi aeg-ajalt suudab ta vähemalt manada särasilmse teadlase pilgu).

Seekord sai ta kõigest natuke vanemaks - 10. kuuseks. Otse loomulikult tuli sellist päeva veidi erilisemalt tähistada. Seda enam, et külla tulid ka perekond Tammed ja oli põhjust tähistada lausa mitut sünnipäeva.  Mis saaks olla veel erilisem ja samas kohasem, kui maanduda sellisel hallil ja rõskel päeval koos Leisi spasse?
Kohale minnes selgus, et vesivõimlemist sel päeval kahjuks ei toimu.
Mardike oli sellest teatest nii shokeeritud, et tuju oli kohe pikemaks ajaks rikutud. Marten pole võimlemist tegelikult kunagi väga hoolinud ja suhtus teatesse üsna leigelt. Suur bassein põlati esiti külmaks, see-eest aurusauna ja tavasauna vahepeal oli mullivann talle päris sobiv. Lausa nii sobiv, et pärast pea 2 tundi saunatamist ja mulistamist, otsustati vannis ka uinuda. 
Turgutuseks ootasid kodus 10 mini-torti, hea seltskond, hunnik rõõmsaid õhupalle, vilkuv ussike ja kerge jõulumeeleolu. 
Tähelepanu, valmis olla, start!

Kui perekond Tammedele tundus esiti, et oma kingitusega panid nad natuke mööda (sünnipäevalapse arvates on õhupallid nimelt väga hirmsad), siis tegelikult osutus see vapustavalt heaks valikuks. Vähemalt meie arvates. Pallidega oli näiteks võimalik blokeerida ligipääs telekani :)
See toimib siiani. Nüüd jääb üle vaid loota, et Marten ei saa oma pallihirmust veel niipea üle.

1 comment:

  1. sellist näoga kollas õhupalli pelgas Birksu ka, kui issi seda tema poole viskas, suruti silmad kõvasti kinni :)

    ReplyDelete