Thursday, January 31, 2013

Küüslaugu-ingveri-mee-sidruni-aeg

Kohe näha, et pole kaua pidutsenud. Peale kolmepäevast sünnipäevatralli jäin haigeks. Mitte lihtsalt kergesse nohusse ja kurguvalusse, vaid ikka kapitaalsesse. Pea on tatti täis ja salvrätikuid kulub nagu selles reklaamis, kus mehel on 50:50 võimalus hukkuda tati või salfade uppumissurma. Ikka perfektne gripp perfektsionistile. Marten nii perfektsionist ei paista õnneks olevat. Või siis on lihtsalt küüslauk rinnapiimaga lenduv :)
Oma õhkõrna tõuke haigeks jäämiseks andis võib-olla ka laupäevane üldjaht, kus ainukesteks kannatajateks olid ajajad, kes kurnati üsna ära ja ühtki looma kätte ei saadudki. Otsustasin küll enne jahi lõppu koju sünnipäeva pidama tulla ja suurendada jahimeeste õnne (naine laevas, laev.../ naine jahil, jaht ...). Polnud kasu.  Oli lihtsalt selline loomakaitsepäev (ja selle vastu pole mul tegelikult ka mitte midagi).
Viimased kolm päeva on möödunud kaootilise uimerdamise, imeravimite manustamise, kala-kuival ahmise saatel ning tundega, et pole kaugel aeg, kui tatt hakkab väljuma ka kõrvadest. Arvuti oli kogu aeg liiga kaugel.
Nüüd lisandus veel köha. Õnneks on vähemalt kurguvalu pöördvõrdeline nohuga. Kui täna suutsin juba jalutada ja arvuti taha istuda, siis parandamatu optimistina arvan, et homme saangi terveks :)

No comments:

Post a Comment