Sunday, January 22, 2012

Tõeline tšehhide fänn

Täna käisime Otepääl maailmaspordist osa saamas. No et meie poiss ikka suusatada ka oskaks, kui sünnib. Eks ilm oli hommikul ka parasjagu võrratu, et kus sa saad siia niisama passima jääda. Mingit kaarti me muidugi kodust kaasa ei taibanud võtta, aga nagu selgus, polnud paanikaks põhjust. Tuli lihtsalt üldise massiga kaasa minna ja seda me tegime tegelikult terve päev, sest raja ääres käis ka üks pidev masside liikumine. Kui tipud laskuvad, kui tipud jõuavad finišisse jne. Olgugi et ise oleks ka kõigest hingest tahtnud Tehvandi laskumisest alla tuhiseda, sai üsna paraja trenni ka pruunis lumepudrus massidega kaasa traavimisega.
Meeste 15 km  finišis lõi minus välja aga tõeline tšehhide fänn. Nii kui selgus, et esimeste sekka võib tulla ka tšehh, kukkusin mina kohe pöidlaid hoidma ja eks see Lukas Bauer ikka puhtalt selle tõttu nii napilt hõbemedalile kolmanda mehe ees tuligi. Pärast ma kaotasin oma valvsuse ja nii juhtuski, et kuldmedali näppas kerge 24 sekundilise edumaaga Dario Cologna Šveitsist.
Tšehhidel olen ma ka hinges. Vähemalt  koosluseökoloogia eksamitemaatikas. Viimaseks küsimuseks pärast liikide-pindala teooriat oli Killule olnud: kas Liina on juba lapse kätte saanud. Õnneks ta oskas sellele vastata :)



No comments:

Post a Comment