Monday, January 27, 2014

2. sünnipäev

Uskumatu, aga olen oma jõmmiga juba 2 aastat koos olnud. Pole vist liialdus väita, et need 2 aastat olnud ka üks kõige kihvtim aeg mu elus.
Iga päev on muutunud automaatselt päikseliseks
 Igal sammul tõeline abimees - kadakaplaati lihvimas.
Moraalseks toeks, kui on vaja teha arvutitööd.
Piisavalt fantastiline :)
Tantsumehest on tasapisi saanud ka laulumees. Hil-du-ap-pa laul ei ole mingi ühekordne üllitis, vaid kohe päris tema laul, mis ei tohiks kedagi külmaks jätta. Kui keegi ei viitsi seda temaga kaasa laulda, siis tuleb ja ergutab ta seda kindlasti kaasa ümisema, sest see on lihtsalt selline lugu, mida kõik peavad laulma ja mis teeb igal ajahetkel tuju ütlemata heaks.
Sünnipäeva sai korralikult tähistatud. 25. jaanuariks oli issi koos vanaemmega tükeldanud üüratu pesukausitäie salatit, mis oli muuseas maailma parim. Vanaemmed olid meisterdanud uhke meetordi ja hunniku kotlette, sest kuidas saaks ühe kotletisõbra sünnipäev mööduda ilma kotlettideta. Sünnipäev möödus suure klaaside kolksutamisega, sest mis seal laua ääres nende klaasidega ikka muud teha, kui kokku lüüa :)
Vahepeal mõned uudised postimees.ee-st nagu tõelistele asjalikele kohane.
Järgmisel hetkel lõi "vähem-asjalik pool" siiski taas välja.
Pidu jätkus ka 26.ndal, esialgu Leisi spas, kuhu julges kohale tulla vaid Tita-Anni emmega. Otse loomulikult jätkus ka klaaside kõlistamine ja võidujoomine.
Söödavad nimekuubikud
Ja kogu ülejäänud tordimajandus, mille puhul oli kõige olulisem tegevus küünalde puhumine (selles viimases on Marten loomulikult andekas, sest puhumine võtab tal täpselt sama palju aega, kui minul mõte, et nüüd võtan fotoka.... Teab mitmendal küünalde süütamise katsel õnnestus seda õnneks siiski tabada).
Korra õnnestus kogu seltskond ka paigale meelitada

Sünnipäev möödus väga emotsionaalselt. Ei nutnud õnneks keegi. Hoopis kallistati, kaisutati ja musitati kõiki hoole ja armastusega. Tõruke pakkus Mattisele konkurentsi. Marten ei suutnud naiste vahel valida. Musitas korra Tita-Annit ja kallistas siis Birksut, siis tõi Tita-Annile oma parimaid ja uuemaid mänguasju .....
 Ei seganud siin ka see, et emme seisis otse kõrval
Et asi liiga intiimseks ei kisuks, pidas Tõruke vahepeal väikse fotoloengu, diskuteerides põhiliselt fotode kompositsiooni, resolutsiooni ja säri üle.
Oli ütlemata tore ja asjalik sünnipäev. Suur kalli kõigile asjaosalistele :) ja põsemusi kaugele Ameerika tädile, kes saatis tõeliselt armsa kaardi.


1 comment:

  1. väga tore pidu oli, Birksu ainult natuke nukrutses, sest emps taris ta liiga vara minema, vabanduseks tõi viletsa tööle jõudmise vajaduse.. :D

    ReplyDelete